به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس دانشگاه اصفهان عصر یکشنبه در مراسم افتتاحیه این طرح طی سخنانی گفت: یک استاد دانشگاه وظایف متعددی به عهده دارد که بخشی از آن آموزش و بخش دیگر مشاوره و شرکت در فرآیندی است که منجر به نخبهپروری میشود.
محمدحسین رامشت اظهار داشت: یک استاد دانشگاه رکنی است که شاکله وجودی یک دانشجو را شکل میدهد و هویت خود را در دورهای که در دانشگاه میگذراند، تکمیل میکند.
رئیس دانشگاه اصفهان تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح این بوده که توانمندیهای یک استاد در رابطه بهتر با دانشجو و دادن مشاورههای انسانی به آنها بالا برود.
رامشت تاکید کرد: اساتید کمک کنند نحوه اجرای این کارگاهها و دورهها که در سال چندین بار تکرار میشود، با بهرهمندی بیشتری دنبال شود.
ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه اصفهان طی 10 روز برگزار میشود
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان نیز در ادامه این مراسم گفت: طرح ضیافت اندیشه در واقع ضیافتی در ضیافت الهی به حساب میآید.
حجتالاسلام محمدباقر تقوی بیان داشت: هدف این است که به واسطه این طرح، مباحثی مطرح شود که در این ماه مبارک، بحث عمل و علم با همدیگر دنبال شوند.
وی در ادامه افزود: افول معنویت و اخلاق یکی از مباحثی است که امروزه مورد انتقاد منتقدان مدرنیته واقع شده اما در یک جامعه اسلامی تلاش میشود تا علم و اخلاق با هم به پیش روند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه کمی ناهماهنگی در آغاز این طرح در دانشگاه اصفهان به وجود آمد، تصریح کرد: تنها یک روز مانده به ماه مبارک رمضان، تبلیغات طرح را آغاز کردیم.
وی اظهار داشت: توانستیم همپای دانشگاههای دیگر که یکی دو ماه برای تبلیغات و هماهنگی طرح فرصت داشتند، ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه اصفهان را آغاز کنیم.
تقوی ادامه داد: در مدت زمانی محدود، حدود 120 نفر از اساتید برای شرکت در این طرح ثبتنام کردند که البته این تعداد افزایش نیز یافته است.
وی اضافه کرد: همکاران من در نهاد رهبری دانشگاه اصفهان به صورت جهادی تلاش کردند و زحمات فراوانی را متحمل شدند تا این طرح آغاز شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان افزود: این طرح طی 10 روز به غیر از جمعه و طبق برنامه ارائه شده به اساتید برگزار میشود.
وی ادامه داد: دو عنوان درسی فلسفه علم و علم دینی و تعلیم و تربیت در اسلام طی برگزاری طرح ضیافت اندیشه توسط اساتید مجرب تدریس میشود.
تقوی گفت: این دو عنوان درسی منطبق بر عناوینی هستند که بر آییننامه معرفتافزایی که در آییننامه ارتقا از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزارت علوم ابلاغ شده و این وزارتخانه نیز به دانشگاهها ابلاغ کرده است.
وی اظهار داشت: برای این دو عنوان درسی 10 سرفصل مشخص شده تا اساتید در مباحث آموزشی و پژوهشی که دارند این سرفصلها را نیز دنبال کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان افزود: سعی بر این است تا مباحث مطرح شده به صورت استاد و شاگردی نباشد بلکه به شیوه کارگاهی دنبال شود.
وی یادآور شد: در این 10 روز از اساتیدی همچون حجتالاسلام شاکرین، حجتالاسلام محمودی و همچنین از دکتر صادقی هم بهرهمند هستیم .
تقوی اظهار داشت: زمان برگزاری کلاسها به گونهای تنظیم شده تا صبح زود مزاحم اساتید نباشیم و از ساعت 10 و 30 دقیقه کلاسها آغاز میشود.
وی ادامه داد: اساتید در دو گروه دستهبندی شدهاند و کارگاههای یک گروه به نام شهید مرتضی آوینی در تالار شهید آوینی دانشگاه اصفهان و یک گروه دیگر به نام شهید مصطفی چمران در تالار گروه معارف اسلامی دانشگاه اصفهان برگزار میشود.
به گزارش مهر، کلاسهای مربوطه در نوبت صبح از ساعت 10 و 30 الی 12 و در نوبت بعد از ظهر پس از اقامه نماز ظهر و عصر از ساعت 13 و 30 الی 15 برگزار میشود.
نظر شما